ASAHI

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi-terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi. Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti suomalaisten yleiset terveysongelmat kuten niskan ja hartiaseudun vaivat, selkävaivat, kaatumisista aiheutuvat vammat, ikääntymisen aiheuttama liikunta- ja toimintakyvyn väheneminen, stressin aiheuttamat psykosomaattiset ongelmat ja masennus.

Asahin liikesarjat on suunniteltu niin, että koko keho saa niiden avulla avaavan ja venyttävän harjoituksen. Asahissa painotetaan rentoutta, kehon pystysuoraa asentoa ja hengityksen yhteyttä liikkeeseen. Liikkeet on suunniteltu tarkoituksella niin yksinkertaisiksi, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia.

Asahi soveltuu kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille; iäkkäämmille terveysliikunnaksi, urheilijoille palutumisharjoitteeksi, työpaikoille työpaikkaliikunnaksi. Myös esiintyvät taiteilijat ovat löytäneet Asahin.

Katso video: ASAHI

Vauhtifarmin Asahi-harjoituksen vetäjinä ovat Laulaja/muusikko Jore Marjaranta ja Karate expertti Keijo Mikkonen .

UUTUUS: TILAA TALVIAIKANA ASAHI TYÖPAIKKASI SALIIN tai kuntasi URHEILUHALLIIN !Kysy tarjousta: info@vauhtifarmi.fi  

TILAA ASAHI

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.