KESÄKAHVILA/ravintola, elämystoimintaa ja lämmitetty uima-allas. Olemme auki myös yksityisille läpi kesän. Seuraa kanavia: FB, insta ja nettisivut, niin saat tiedot tapahtumistamme!

VAUHTIFARMI

Kokous- ja virkistyspäivät keväälle sekä syksyyn!

Uudenmaan parhaat virkistyspäivät vain 36min Helsingistä

Elämyksemme

YRITYKSILLE

Suomen parhaat

POLTTARIT

Leirikoulut

KOULULAISILLE

Elämykselliset

SYNTYMÄPÄIVÄT


Pubissamme on usein keväisin ja kesäisin tarjolla livemusaa. Myös Biljardi, shakki, pöytälätkät etc. löytyvät

LIVE-musiikkia ja rentoa ajanvietettä

Pubissamme voit nauttia livemusiikista tai kokeilla kättäsi biljardissa, shakissa sekä muissa seurapeleissä. Vauhtifarmilta löydät kaksi suosittua anniskelualuetta: Rokkibaari ja Allasbaari. Tarjolla on myös useita erikokoisia kesäterasseja, jotka sopivat mainiosti yksityistilaisuuksiin.TEAM BUILDING ja VIRKISTYSPÄIVÄT

.

Huipputiimi takaa onnistumisen

Vahva tiimi on onnistumisen avain. Me Vauhtifarmilla ymmärrämme tämän ja tarjoamme toiminnallisia ja hauskoja aktiviteetteja, jotka vahvistavat tiimisi yhteishenkeä. 
HÄÄT


Häiden taikaa Vauhtifarmilla

Vauhtifarmi on täydellinen paikka ikimuistoisille häille. Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän maalaisromantiikkaa ja moderneja palveluita tehdäksemme päivästäsi erityisen. 
JOUKKUEPELIT.

Monipuoliset joukkuepelit

Oletko valmis sukeltamaan jännityksen ja adrenaliinin maailmaan ryhmäsi kanssa? Vauhtifarmilla on tarjota monipuolinen ja laajasti suosittu joukkuepelivalikoima, joka on suunniteltu vahvistamaan ryhmähenkeä ja tuomaan esiin kilpailuviettiä samalla kun nautit jokaisesta hetkestä. Olipa kyseessä virkistyspäivä, TYHY-päivä tai vain hauskanpitoa kavereiden kesken, meiltä löydät varmasti sopivan aktiviteetin. Tässä muutama suosikkimme laajasta pelivalikoimastamme:


                                                https://www.toimistosissit.fi/suositukset/kokemuksia.php