YRITYKSILLE

Meistä sanottua:

Miro Suoste: Todella mukava paikka! Ja ystävällinen palvelu 👌 6/5

Satu Karvinen: Hyvä ruoka ja ihana metsäjooga! Suosittelen 😊

Sari Suvanto: Upea keidas maalla. Positiivinen yllätys!

Ursula Stenman: Loistomesta tapahtumille, ruoka ja lämmitetty allas

Katri turunen: Tyhy iltapäivä ulkoilun ja ruokailun kera. Ystävällinen ja mukava henkilökunta. Rakennettu yöpymistiloja esim. polttariporukkaa ja rennonpaa yritysporukkaa varten.

Johanna Tervanen: Meillä tervacarelaisilla oli todella upea päivä Vauhtifarmilla! Oikein miettimällä mietimme, että mitä korjaavaa palautetta voisimme antaa, mutta mitään ei tullut mieleen. Kaikki toimi erinomaisesti, ympäristö oli hieno ja henkilökunta todella avuliasta ja ystävällistä. Vahva suositus!

Tanja ja Sauli Koskiluoma:

Kiitos itsellenne! Oli kyllä kaikilla ollut mukavaa ja kivaa. Kyllä tykättiin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Palvelu pelasi ja henkilökunta muutenkin mainitsemisen arvoisen mukavia ja palvelualttiita, iso kiitos! Paikka oli kyllä ihan nappi meidän mieleen ja tunnelma kilvoitti ihmisiä rentoutumaan ja olemaan vapaasti.. Ei muuta kuin ensikertaan sitten. Voimme lämpimästi suositella paikkaa kaikille! Toivottavasti itsekin pääsemme vaikka vielä em. lisäksi eri aktiviteetteja saunomisineen ja ehkä majoittumisineen joku kerta tulevaisuudessa nauttimaan. Kiitos Teille kaikille sinne! Oli eri kliffaa 😍👌❤️Yt Tanja ja Sauli & perhe ja muu juhlaväki

 https://www.vauhtifarmi.fi/referenssit/