METSÄ MINDFULNESS & METSÄMIELI

Metsämindfulness on retki luontoon kaikin aistein. Metsän ja luonnon parantavat voimat tunnistettiin jo entisajan Japanissakin, josta tämä on sittemmin levinnyt ympäri maailmaa. Kun metsään yhdistetään mindfulness, metsän rauhoittava vaikutus on moninkertainen. Osallistujat pääsevät kokemaan luonnon aivan uudella tavalla joka solullaan. 

Vauhtifarmin luontopolku (3,8km pitkä) ja upea kalliomaisema luovat erinomaiset puitteet metsämindfulnessille. Rasteilla havainnoidaan luonnon ääniä ja tuoksuja!

Mindfulness voidaan pitää joko sisällä tai ulkona tai kombinaationa.

Osallistujat: Ulkona noin 20 hlöä kerrallaan

Sisällä pidettävä on enemmän teoriapainotteinen. Maksimi osallistujamäärä luennolle on 80.

Metsämieli - hyvinvointia keholle ja mielelle

Metsä kutsuu rauhoittumaan, elpymään ja virkistymään. Metsämieli-menetelmä virittelee aistit luonnon taajuudelle ja avaa uusia näköaloja omaan mielenmaisemaan sekä voimavarojen vaalimiseen.

Metsämieli-menetelmässä luonnon tutkittuja hyvinvointivaikutuksia tehostetaan luontoympäristön inspiroimien läsnäolo- ja mielentaitoharjoitteiden avulla. Harjoitteet auttavat pysähtyvät kiireiden keskellä, rentouttavat ja energisoivat kehoa sekä mieltä. Rauhallisen luontohetken aikana palaudumme ja ammennamme voimavaroja arkeen.

Metsämieli-palveluitamme:

  • Metsämieli-maistiaiset Vauhtifarmin pihapiirissä tai osittain sisätiloissa
  • Metsämieli-retki lähiluonnon poluilla
  • Metsämieli ja luonnon hyvinvointivaikutukset -luento sisätiloissa
  • Ryhmäkoko: Metsämieli-maistiaisissa max. 25 hlö/ohjaaja, retkillä max. 20 hlö/ohjaaja. Isommat ryhmät voidaan jakaa useammalle ohjaajalle tai samalle ohjaajalle peräkkäisiksi lähdöiksi.

TILAA METSÄMINDFULNESS tai Metsämieli

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.