YRITYSJUHLAT, pikkujoulut, halloween etc.

PIKKUJOULUIDEOITA:

saapuminen + alkudrinkki

ohjelma

ruokailu + illanvietto

VALITKAA NÄISTÄ TAI EHDOTTAKAA OMAA :) 

stand up, impro, pantomiimi, tanssikoulu, teatteriesitys, sirkus, taikuri, vanneshow, tankotanssiesitys, pokerikoulu/ilta, discoteema, karaoke, pullonpyöritys, En ole koskaan.....-leikki, sisä- tai ulko olympialaiset, black and white -teema, army-teema, lännenteema, musavisa, bingo, askartelulupaja, piparinleipomista, joulupukin paja, jooga, asahi, mindfullness, itsepuolustus, jousiammunta, combat archery, luontopolku + sauna, pöytälätkät, bändijamit. Oman bändinkin saa tuoda:)


Yritysjuhlat

Olemme erikoistuneet juhlien järjestämiseen. Fasiliteettimme mahdollistavat vaikka minkälaiset tapahtumat. Olemme järjestäneet juhlia kaikenkokoisille yrityksille. Teoreettinen maksimi kesäkeleissä ulkona on +600 ja talvikeleissä sisällä max 150 henkeä.

Teemabileet:

Filmifestivaalit 

Halloweenjuhlat

Pikkujoulut

70-, 80- ja 90 -luvun bileet, tekno-/housebileet

farmijuhlat, sadonkorjuujuhlat

Octoberfest

saunabileet uima-altaan  kera

terassibileet

aussibileet jne

Ideoidaaan yhdessä juuri teidän näköisenne juhlat, eli ottakaa rohkeasti yhteyttä!

PIKKUJOULUUN SUOSITUSOHJRLM A: YKSIN SINUN!

Teatteri Kvartetin ohjelmistoon kuuluu Anna Krogeruksen kirjoittama näytelmä Yksin sinun. Näytelmä koostuu erilaisista parisuhteeseen liittyvistä kuvista. Kuvista, joissa kohtaavat kaksi ihmistä, heidän historiansa, toiveensa, pelkonsa ja salaisuutensa. Yksin sinun -näytelmä on kertomus arjesta ja rakkaudesta. Se on syvä ja kaunis esitys miehestä ja naisesta, pitkästä parisuhteesta, jonka vuosirenkaiden väliin on tiivistynyt puhumattomia asioita. Se on esitys läheisyyden kaipuusta ja niistä esteistä, joita itse rakennamme yhteyden mahdollisuuksien tielle. Näytelmä niin naurattaa kuin lohduttaa katsojia.

KYSY LISÄÄ JUHLISTAMME

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.