YRITYSJUHLAT, pikkujoulut, halloween etc.

4.11.2023 Halloween ohjeistusta:

Niinhän siinä kävi että nämä kekkerit myytiin loppuun ennen kuin ehdin edes mainostamaan! Muutaman hajapaikan sain kuitenkin baarin puolelle eli ole nopea jos haluat vielä mukaan!

Ohjeet saapuville: klo 18.00 aukeaa ovet. Narikka kuuluu hintaan eli kamat sinne. Ottakaa mahdollisimman vähän turhaa kamaa mukaan, sillä narikka on suht. pieni. Illan aikana suoritamme zombie ajoja eli pidä itse huolta ajan kulusta ja tule narikkaan hakemaan takki n. 10min ennen omaa aikaasi ja odota muuta porukkaa.

Buffapöytä on klo 18.00-20.00 ja jälkkäri + kahvit noin 20.00-21.00.

Kuvausnurkkaus + vaaterekki: täältä löydät rekvisiittaa laidasta laitaan ellet halua itse panostaa pukeutumiseen. Voit siis lainata kaikkea kivaa tästä pisteestä. Laita someen #vauhtifarmi @vauhtifarmi @vauhtifarminhalloween #visitnurmijarvi_official

Bilebändi Rasavilli sekä tanssiesitykset siivittävät meidän ihanaa iltaa ja paras asu palkitaan Arin varjoliitolennolla- TERVETULOA!

PIKKUJOULUIDEOITA:

saapuminen + alkudrinkki

ohjelma

ruokailu + illanvietto

VALITKAA NÄISTÄ TAI EHDOTTAKAA OMAA :) 

stand up, impro, pantomiimi, tanssikoulu, teatteriesitys, sirkus, taikuri, vanneshow, tankotanssiesitys, pokerikoulu/ilta, discoteema, karaoke, pullonpyöritys, En ole koskaan.....-leikki, sisä- tai ulko olympialaiset, black and white -teema, army-teema, lännenteema, musavisa, bingo, askartelulupaja, piparinleipomista, joulupukin paja, jooga, asahi, mindfullness, itsepuolustus, jousiammunta, combat archery, luontopolku + sauna, pöytälätkät, bändijamit. Oman bändinkin saa tuoda:)

Yritysjuhlat

Olemme erikoistuneet juhlien järjestämiseen. Fasiliteettimme mahdollistavat vaikka minkälaiset tapahtumat. Olemme järjestäneet juhlia kaikenkokoisille yrityksille. Teoreettinen maksimi kesäkeleissä ulkona on +600 ja talvikeleissä sisällä max 150 henkeä.

Teemabileet:

Filmifestivaalit

Halloweenjuhlat

Pikkujoulut

70-, 80- ja 90 -luvun bileet, tekno-/housebileet

farmijuhlat, sadonkorjuujuhlat

Octoberfest

saunabileet uima-altaan kera

terassibileet

aussibileet jne.

Ideoidaaan yhdessä juuri teidän näköisenne juhlat, eli ottakaa rohkeasti yhteyttä!

UUDET YHTEISTYÖKUMPPANIT: IMITATTORI MATTI PELTOLA

https://mattipeltola.fi/

https://mattipeltola.fi/imitaattori/

Kuvassa Matti ja Vauhtifarmin Anne :) 

 Standup ja roustaus ammattilainen: Miika Petterson

Miika Pettersson on keikkaillut stand up -koomikkona päätoimisesti vuodesta 2011 alkaen. Hän esiintyy vuosittain noin 150 tapahtumassa, tilaajina ravintolat, yritykset, yhteisöt ja yksityiset.
Miika ammentaa oneliner-komiikkaansa omasta elämästä. Hänellä on laajasti kokemusta elämän eri osa-alueilta. Miikan mutkaton, lämmin ja kansantajuinen huumori toimii niin illallistilaisuuksissa kuin kaveriporukan syntymäpäivillä.
Tarvittaessa Miika räätälöi esitystään annettujen taustatietojen pohjalta. Hän tuottaa ja käsikirjoittaa myös roast-tapahtumia.
Meriitit:
- stand up -ammattilainen vuodesta 2011
- yli 1800 tehtyä keikkaa
- tuottanut ja käsikirjoittanut parikymmentä julkkisroastia yhteistyössä Iltalehden kanssa
- toiminut pääesiintyjänä ja tuottajana lukuisilla stand up -kiertueilla
- Pohjoismaiden suurimman stand up -festivaalin Kong Show -kisan 1. sija, 2011
- Casino Talent -kisan 2. sija, 2011
- Vuoden tulokas -kisan 2. sija, 2011


Esittelyvideo:

https://youtu.be/Ks9TX_BCkt0

KYSY LISÄÄ JUHLISTAMME

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.