LASTEN AIRSOFT

Airsoft on jännittävä ja liikunnallinen ulkoilmapeli. Siinä on samanlaisia ominaisuuksia kuin paintballissa, mutta muutamalla eroavaisuudella. Ensinnäkin kuulat ovat 6mm kokoisia biohajoavia, eivätkä ne tahraa tai satu (kauheasti) osuessaan.


Itse pelissä on monta eri pelityyliä. Usein yksi erä on käynnissä noin 1-2h nonstop ja osuessaan saa hakea uuden elämän "respawn" asemalta.

Vauhtifarmilta löytyy monta erilaista kenttää pelattavaksi ja paljon erilaisia aseita vuokrattavaksi. Aseet ovat erittäin realistisia ja pitävät samankaltaista pauketta kuin paintball aseet. Ne ovat enimmäkseen hpa aseita, eli toimivat korkealla 200 barin ilmanpaineella. Mukana on muutama ponnekaasulla toimiva GBB* ase.

*GBB = Gas Blow Back. Tämä tekee aseelle realistisen rekyylin + äänimaailman, joka tekee elämyksestä aidomman tuntuisen.

Vuokrasettiin sisältyy seuraavat tuotteet:

  • Täysautomaattinen airsoft ase
  • Airsoft silmäsuojat ja naaman alaosan suojaverkko
  • Haalarit tai kaksiosainen maastopuku
  • Taktinen liivi ilmapullolle ja lippaille
  • Haluttu määrä biohajoavia kuulia (Vauhtifarmilla pelaamme ainoastaan farmilta ostetuilla kuulilla)

Tämä peli sopii hyvin myös aikuisille. Jos lapsillasi on jo oma kalusto ja haluaisitte viettää yhteistä aikaa lasten kanssa, niin meiltä voitte vuokrata kaluston aikuisille ja saatte pelikentät käyttöönne.

TILAA LASTEN AIRSOFT

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.