LASTEN AIRSOFT

Airsoft on jännittävä ja liikunnallinen ulkoilmapeli. Siinä on samanlaisia ominaisuuksia kuin paintballissa, mutta muutamalla eroavaisuudella. Ensinnäkin kuulat ovat 6mm kokoisia biohajoavia, eivätkä ne tahraa tai satu (kauheasti) osuessaan.


Itse pelissä on monta eri pelityyliä. Usein yksi erä on käynnissä noin 1-2h nonstop ja osuessaan saa hakea uuden elämän "respawn" asemalta.

Vauhtifarmilta löytyy monta erilaista kenttää pelattavaksi ja paljon erilaisia aseita vuokrattavaksi. Aseet ovat erittäin realistisia ja pitävät samankaltaista pauketta kuin paintball aseet. Ne ovat enimmäkseen hpa aseita joissa on rekyyli ja ne toimivat korkealla 200 barin ilmanpaineella. Mukana on muutama ponnekaasulla toimiva GBB* pistooli sekä kaksi suuren tulinopeuden omaavaa M249 konekivääriä.

*GBB = Gas Blow Back. Tämä tekee aseelle realistisen rekyylin + äänimaailman, joka tekee elämyksestä aidomman tuntuisen.

Vuokrasettiin sisältyy seuraavat tuotteet:

  • Täysautomaattinen airsoft ase
  • Airsoft silmäsuojat ja naaman alaosan suojaverkko
  • Kypärä tai SWAT lippis
  • Haalarit tai kaksiosainen Brittiarmeijan Frogsuite maastopuku
  • Taktinen liivi ilmapullolle ja lippaille
  • Haluttu määrä biohajoavia kuulia (Vauhtifarmilla pelaamme ainoastaan farmilta ostetuilla kuulilla)

Tämä peli sopii hyvin myös aikuisille. Jos lapsillasi on jo oma kalusto ja haluaisitte viettää yhteistä aikaa lasten kanssa, niin meiltä voitte vuokrata kaluston aikuisille ja saatte pelikentät käyttöönne.

Hinnat

50€ sis täydellisen varustepaketin+aseen ja 500kpl kuulia. Pelin kesto n. 2,5-3 h. Ohjaaja mukaan peliin 20€/tunti. (=suositus, ellei ryhnässä ole aikuista mukana tai kokenutta pelaajaa)

25€ jos osallistuu omalla aseella

PYYDÄ TARJOUS LASTEN AIRSOFTISTA

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.