KEITÄ ME OLEMME

Vauhtifarmi on perustettu vuonna 2006, sijaitsee Nurmijärven Perttulassa ja on ollut samalla suvulla vuodesta 1810. Sukutila on paikka, jossa luonto ja maaseudun rauha yhdistyvät vauhdikkaisiin elämyksiin. Vauhtifarmin tuotteet sopivat erityisen hyvin polttari- ja synttäriporukoille sekä max 1000-hengen yritysryhmille.

Farmia pyörittävät sisarukset Anne ja Ari Sahlström. Vauhtifarmi on heidän kotitilansa ja menee näin eteenpäin jo neljännessä sukupolvessa. Tosin hieman se on muuttanut muotoaan agraariyhteiskunnasta nykymaailmaan.

Anne

Vauhtifarmin elämysohjaajana ja monitoimihenkilönä toimii Anne. Hän vastaa sähköpostiinne, räätälöi ohjelmanne ja useinmiten on myös itse toteuttamassa päiväänne. Annella on 30 vuoden tausta yrityselämästä myynnin sekä asiakassuhteiden ammattilaisena. Lisäksi hänellä on monipuolinen urheilutausta useasta eri lajista. Annen intohimona on kaikenlainen monipuolinen liikunta sekä golf.

Ari

Vauhtifarmin tandempilottina ja monitoimimiehenä toimii Ari Sahlström. Arille on kertynyt lentokokemusta viimeisten 23 vuoden aikana lähes 5000 tuntia ja tandemlentoja pitkälti toista tuhatta. Ari on elämäntapa-varjoliitäjä ja ollut Suomen varjoliitomaajoukkueen jäsen vuodesta 1998 ja myös kouluttanut varjoliitoa vuodesta 1998. Ari toimii elämysohjaajana silloin, kun ei ole lennättämässä. Ari tekee myös nettisivut, kokkaa, toimii baarimikkona, huoltaa kalustoa ja kaikkee sitä jatsii.


Klaukkalan yrittäjät palkitsivat Vauhtifarmin vuoden 2018 yritykseksi.

LOVEMEDO häämessujen asiakkaat valitsivat Vauhtifarmin jo toistamiseen vuoden polttaripaikaksi. Kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme!


Ari ja Anne
Ari ja Anne