LASTEN PAINTBALL

Paintballpeli eli värikuulasota on lasten synttäriaktiviteetti numero yksi. Pelin ideana on perustaa kaksi joukkuetta, jotka kilpailevat vastakkain ja yrittävät ryöstää joko keskilipun tai päätyliput.

Vauhtifarmin Paintballpelit suoritetaan metsäkentillä tai armeijan varikko-tyylisellä peltokentällä, jossa mm. ZIL131 maastokuorma-autoja ja vartiotorneja.

Paintball pelin minimi osallistujamäärä on neljä henkilöä ja maksimi 100. (Lasten aseilla maksimi on 20 pelaajaa) Yhteen erään kuluu aikaa noin 5-10 min, jonka jälkeen putsataan osumat ja aloitetaan uusi erä. Parissa tunnissa ehtii pelata monta erää.

Meillä on eri kokoisia ja kaliiberisia pyssyjä pienille ja isoille lapsille.

Hinnat

Lastenpeli 8-12v lapsille 25€ per nuppi sis 100 kuulaa per pelaaja

Lastenpeli 8-12v lapsille 35€ per nuppi sis 250 kuulaa per pelaaja

Lastenpeli 8-12v lapsille 40€ per nuppi sis 500 kuulaa per pelaaja

Lastenpeli 13-16v lapsille 30€ per nuppi sis 100 kuulaa per pelaaja

Lastenpeli 13-16v lapsille 40€ per nuppi sis 250 kuulaa per pelaaja

Lastenpeli 13-16v lapsille 45€ per nuppi sis 500 kuulaa per pelaaja

Vauhtifarmilla on myös suihkutilat. Maksu on 5€/hlö sisältäen pyyhkeet ja pesuaineet tai omilla pyyhkeillä koko ryhmälle 50€/h. Ilmoitathan jos haluat käyttää tätä optiota! (Suihkut ovat saatavillaa jos tiloissa ei ole muita varauksia samaan aikaan.)

Huom! Me emme käytä enää jousitoimisia Splatmastereita lasten peleissä. Näiden huono puoli on keliherkkyys. Kostealla kelillä kuula ei tule piipusta ulos. Meillä on lapsille aitoja 50cal paintball merkkaimia joiden lähtönopeuksia on hieman rajoitettu. Isommat lapset saavat pelata aikuisten 68cal merkkaimilla.

TILAA LASTEN PAINTBALL

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.