KEITÄ ME OLEMME

Vauhtifarmi on perustettu vuonna 2006, sijaitsee Nurmijärven Perttulassa ja on ollut samalla suvulla vuodesta 1810. Sukutila on paikka, jossa luonto ja maaseudun rauha yhdistyvät vauhdikkaisiin elämyksiin. Vauhtifarmin tuotteet sopivat erityisen hyvin polttari- ja synttäriporukoille sekä max 1000-hengen yritysryhmille.

Farmia pyörittävät sisarukset Anne ja Ari Sahlström. Vauhtifarmi on heidän kotitilansa ja menee näin eteenpäin jo neljännessä sukupolvessa. Tosin hieman se on muuttanut muotoaan agraariyhteiskunnasta nykymaailmaan.

Anne

Vauhtifarmin elämysohjaajana ja monitoimihenkilönä toimii Anne. Hän vastaa sähköpostiinne, räätälöi ohjelmanne ja useinmiten on myös itse toteuttamassa päiväänne. Annella on 30 vuoden tausta yrityselämästä myynnin sekä asiakassuhteiden ammattilaisena. Lisäksi hänellä on monipuolinen urheilutausta useasta eri lajista. Muutama SM-mitalikin tuli nuorena Karatesta. Annen intohimona on nykyään kaikenlainen monipuolinen liikunta kuten kuntosali, jumpat, padel ja golf. 

Ari

Vauhtifarmin tandempilottina ja monitoimimiehenä toimii Ari Sahlström. Arille on kertynyt lentokokemusta viimeisten 25 vuoden aikana lähes 5500 tuntia ja tandemlentoja pitkälti toista tuhatta. Ari on elämäntapa-varjoliitäjä ja ollut Suomen varjoliitomaajoukkueen jäsen vuodesta 1998 ja myös kouluttanut varjoliitoa vuodesta 1998. Ari toimii elämysohjaajana silloin, kun ei ole lennättämässä. Ari tekee myös nettisivut, kokkaa, toimii baarimikkona, huoltaa kalustoa ja innovoi "pelle pelottoman" lailla tulevaa :) 

Klaukkalan yrittäjät palkitsivat Vauhtifarmin vuoden 2018 yritykseksi.

LOVEMEDO häämessujen asiakkaat valitsivat Vauhtifarmin jo toistamiseen vuoden polttaripaikaksi. Kiitos kaikille uskollisille asiakkaillemme!


Ari ja Anne
Ari ja Anne

Vauhtifarmi käyttää tietosuojalain mukaisesti osoitetietojanne. Messuilta saadut kontaktit, sähköpostin kautta tulleet yhteydenotot ja sidosryhmien ym:n meiliosoitteet säilytetään vain markkinoinnista vastaavaan hlön takana. Tietoja käytetään satunnaisesti ja vain asiaan liittyvään kohdennettuun markkinointiin. Ilmoitatko meille jos ET halua olla listallamme? Kiitos yhteistyöstä! T, Anne Sahlström (tj) 040-512 2005, info@vauhtifarmi.fi