Vauhtifarmin avoimet Airsoftpelit yhteistyössä Uudenmaan Airsoftin kanssa alkoivat 11.6.2023 ja jatkuvat edelleen. Kysy myös omalle jengille prive vuoroa!

Usean vuoden rakennusprojektimme on vihdoin pelikunnossa, kiitos Uudenmaan Airsoftin talkooporukan! Kyseessä on lännenkaupunki joka on tehty varta vasten Airsoft pelejä varten. Kaupungissa on tällä hetkellä noin 30 rakennusta ja lisää tehdään koko ajan. Valmis se ei tule olemaan vielä pitkään aikaan, mutta pelata siinä jo voi. (Talkoisiin saa ilmoittautua jos haluaa. Erilaisia pikku etuisuuksia luvassa kaikille auttajille, ja hyvä mieli kaupan päälle) 

Voit osallistua peleihin omilla varusteillasi Kuulaportin kautta. Jos sinulla ei ole omia varusteita, voit vuokrata niitä Vauhtifarmilta. Ilmoittaudu tällöinkin Kuulaportin kautta. Pelit on hinnoiteltu todella edullisiksi, jotta kaikki pystyvät niihin osallistumaan. 

Varustepaketit joita vuokraamme

Paketti 1 hinta 25€ sisältää: Ase+lipas, 500kuulaa ja lataaja, suojalasit+verkko suojaamaan naamaa tai vaihtoehtoisesti paintball maski.

Paketti 2 hinta 35€. Sama kuin yllä, mutta sen lisäksi taisteluliivit, kaksi lipasta lisää, dumptasku tyhjille lippaille, 2 osainen maastopuku+vyö tai vaihtoehtoisesti haalarit, kypärä, sormikkaat.

Kenkiä meillä ei ole vielä, eli tuokaa omanne. Kumisaappaita toki löytyy joitain kokoja.

Asevaihtoehtoja meiltä löytyy seuraavia

Paineilmatoimiset: Tippmann M4 rynnäkkökivääri

Sähkötoimiset: MP5, M4, Kalashnikov, Thompson, ARP

Jousitoimiset: Sniper  kivääri (vain aikuiselle = raskas virittää)

Myös joitain pistooleja löytyy.

Kuulia pystyt ostamaan lisää paikalla olevasta Uudenmaan Airsoftin kioskista tai Vauhtifarmin hallilta. Paineilmaa saa 300bar asti. Pelin aikaiset aseiden täytöt sisältyvät pelimaksuun. Sukelluspullon täyttä +5€.

Kaikki Airsoft varusteisiin ja peleihin liittyvät kyselyt suoraan Arille: 

  • Tekstari tai Whatsapp: 0405235049
  • e-meilillä: airsoft@vauhtifarmi.fi


Ruokailu

Vauhtifarmin terassiravintolasta saa aika-ajoin myös ruokaa. Kysy tästäkin lisää!  Ravintolassa on A-oikeudet eli pelin jälkeen kannattaa jäädä jälkipeleihin terassille silloi kun pidämme auki. Itse Airsoft peleissä on aina nollalinja alkoholin suhteen.

Muu aktiviteetti

Mukaan farmille voi ottaa myös sellaisia perheenjäseniä, jotka tykkäävät uida ennemmin kuin pelata Airsoftia. Vauhtifarmin +30C ulkouima-allas ei jätä ketään kylmäksi. Sisäänpääsy altaalle aikuisilta 10€ ja lapsilta 5€ (*5-12v). Pelilipun lunastaneille allasmaksu on 5€. Allas käytössä lokakuun loppuun!

*altaalle vain lapsia joilla ei enää käy kakkavahinkoja, eli siksi alaikäraja on viisi vuotta. Pahoittelut tästä, mutta vedenvaihto-operaatio on todella työläs ja sulkee altaan pitkäksi aikaa. Toivottavasti ymmärrätte. KUVAGALLERIA