Jooga, metsäjooga, skumppajooga + metsäkylpy

Metsäjooga
Metsäjooga

Joogaa voidaan harrastaa sisällä tai ulkona kelin mukaan.  Jos haluatte koulutetun metsäjoogaohjaajan, niin verkostostamme löytyy sellaisia.

xxx

Metsäjooga + skumppajooga + metsäkylpy ovat talon emännän (Annen) oma kombinaatio hieman kaikkea:

Avaamme mielemme aistiemme varaan. Heittäydymme luonnon armoille ja unohdamme  hetkeksi somemaailman. 

Lämmittelemme venyttävin liikkein, lisäämme liikkuvuutta joogatyyppisillä liikkeillä ja kuuntelemme luonnon ääniä sekä havainnoimme ympäristöä. Halaamme puita ja juurrumme maahan. Tämä on hyvä kombinaatio kaikkea ja sopii aloittelijoista harrastajiin.  

Skumppajoogassa käymme läpi samat liikkeet kuin metsäjoogassa. Tähän sisältyy 1 lasillinen proseccoa/cavaa per hlö. Nautitaan ja liikutaan :) 

Farmilta löytyy retkipatjat 20 hengelle. Ihanan pehmeä jäkäläkallio on n. 200 metrin päässä, joten siirtymiseen säänmukaiset kengät. Ihan jokaiseen harjoitukseen emme tarvitse edes patjoja eli ryhmäkoko voi tällöin olla jopa suurempi.

SOTURIJOOGA:

Kun jooga ja kamppailulajit kohtaavat syntyy ohjelma, joka vahvistaa fyysisesti ja henkisesti.

Mukana on ripaus fantasiaa, maskuliinienergiaa sekä huumoria.

Ohjelma sopii kaiken tasoisille liikkujille, sillä liikkeet voi tehdä oman kuntotason mukaan. Tunnista saa hyvin fyysisen niin halutessaan, mutta soveltuu myös kevyempää liikkumista kaipaavalle.

Aiempaa jooga- tai kamppailulaji kokemusta ei tarvita.

Tunti sisältää:

Intron ohjelmaan, alkulämmittelyn, voimaannuttavan jooga -osuuden, kehonhuollon sekä loppumeditaation. Tunnin kesto n. 55-65 min.

Suositellaan oman maton käyttöä maassa/lattialla tehtävien liikkeiden vuoksi. Kysy tarjousta yrityksille ja yksityisille. Tunteja saatavilla myös 30min pituisina!

TILAA JOOGAMAINEN ELÄMYS

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.