MYYNNISSÄ OLEVAT KÄYTETYT VARUSTEET


Päivitämme koko ajan kalustoamme ja sen vuoksi vanhempaa kalustoa on myynnissä vaikka kuinka paljon todella edullisesti. Perusvarmoja Tippmann 98 merkkaimia on myynnissä kaiken ikäisiä. Vanhimmat vuodelta 2006 ja uusimmat 2015. Kaikissa näkyy käytön jälkiä, vanhimmissa eniten.
Todellinen löytö on BT Combat Slice joita hankimme vasta viime vuonna (2018). Tämä merkkain on todella hyvä, mutta siinä on yksi ominaisuus joka tekee sen vuokraustoimintaa ajatellen hieman ärsyttäväksi.  Nimittäin piipussa oleva kuulanpidike menee aina läjään kun ase seisoo hyllyssä pidemmän aikaa. Tämä on todella helppo korjata silloin kun alkaa pelaamaan ja siihen menee aikaa alle minuutti. Eli ruuvataan piippu irti ja pikkusormen kynnellä nostetaan pidike ylös. Se pysyy ylhäällä koko päivän, ei huolta. Ongelma muodostuu silloin, kun se pitäisi kiireisenä päivänä tehdä 20lle merkkaimelle asiakkaiden odottaessa vieressä, tai kun vuokraamme niitä ulos ja sitten vihaiset asiakkaat soittelevat, että kuulat tippuvat piipusta. Nämä merkkaimet ovat kuin uusia ja nyt ne saa puoleen hintaan. Lupaan henkilökohtaiseti, että näissä merkkaimissa ei ole mitään muuta vikaa ja se on just noin helppo korjata kuin yllä kerroin.  Nopeat syövät hitaat!

Kannattaa tulla kurkkaamaan ja testaamaan tuotteiden toimivuus. Meillä pääset valitsemaan mieleisesi ja ampumaan ennen ostopäätöstä.

Tippmann 98 paintball merkkaimia on paljon myynnissä. Halvimmat 40€. Mukaan tulee kuulasäiliö.

Ostettu 2006, 2010, 2015 etc. 

Myynnissä olevat tuotteet eivät ole kuvassa näkyvät.

Uusia BT Combat Slice paintball merkkaimia on myynnissä 20kpl 75€ kpl. Kuulasäiliö + 5€.

Ostettu 2018. 

Myynnissä olevat tuotteet eivät ole kuvassa näkyvät.

Vanhoja paintball maskeja on myynnissä +100kpl. Alkaen 10€ kpl

Myynnissä olevat tuotteet eivät ole kuvassa näkyvät.

Paineilmapullo 0,8L alkaen 10€ kpl

Myynnissä olevat tuotteet eivät ole kuvassa näkyvät.

Koko paketti sis. Merkkain, ilmapullo, maski ja lipas alkaen 65€

Myynnissä olevat tuotteet eivät ole kuvassa näkyvät.

HALUAN OSTAA KÄYTETTYJÄ VARUSTEITA

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.