Kokkauskurssi

Vauhtifarmin rennolla kokkauskurssilla pääsette kokkaamaan työporukalla kattavan /tai runsaan) menun - alkuruokia, pääruoka/pääruokia ja lisukkeet sekä jälkiruoan.

Hintaan kuuluvat raaka-aineet, kokeneen opettajan opetus ja yhteisruokailu.

Touko-elokuussa on Kokkailemme Vauhtifarmin Pihalla Grillimenun (kuva yrttistä kesäkurpitsaa ja munakoisoa)

Syys-lokakuussa Kokkailemme Rennosti Oktoberfestin tunnelmissa (kuva dippikierteet)

ja marrasjoulukuussa tarjolla on Yhdessä Kokattava Maistuva Pikkujoulumenu. (kuva piparkakku-semifreddo)

Vauhtifarmin Grillimenuuseen valmistamme Bruschettaa, Kanaa Saltimboccan tyyliin, Halloumi-vesimelonivartaita, Yrttistä kesäkurpitsaa ja munakoisoa, Nyyttejä kauden kasviksista, Grillattua maissisalaattia, Grillileipäsiä ja jälkiruoaksi loihdimme raikkaat Marjatrifflet.

Vauhtifarmin Oktoberfestillä kokataan saksalaistyyppisiä rentoja ruokia Spätzleä, Currywurstia, Königsbergin lihapullia, Perunasalaattia, Hapankaalisalaattia, Lehteviä dippikierteitä, Olutmarinoituja sipulirenkaita dipin kera ja Apfelstrudelia. Kokkailujen lomassa tutustutaan myös erilaisiin oluisiin.

Pikkujouluaikaan kokkaamme Maa-artisokkakeittoa Joulukeksien & Punasipulihillokkeen kera, väliruoaksi nautimme Vuohenjuusto-punajuuricarpaccioa & Valkoviinirisottoa, pääruoaksi Parmankinkku-possurullaa & Uunipalsternakkaa ja jälkiruoan kruunaa Piparkakku-semifreddo.

KYSY NÄISTÄ KAIKISTA LISÄÄ!!!!

Ruokakouluttaja ja -kirjailija, ruokasisältöjen tuottaja

KtaO, KM, Arja Elina Laine

Kokkikoulu Cooking Social | Arjan Ruokaviestintä Oy