VAUHTIFARMIN PAINTBALLPELI 2020

Vauhtifarmi järjestää vuonna 2020 ensimmäisen isomman Paintball pelinsä.

Mukaan otetaan 12 joukkuetta. Voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Jos teitä on monta, niin yksi ilmoittautuminen riittää koko porukalle. Ilmoita kaikkien tiedot lomakkeen viesti-osassa. Osallistujamäärä on rajoitettu 120 osallistujaan, eli joukkueissa on aina 10 pelaajaa.

Vauhtifarmilla tulee olemaan 6-7 pelialuetta. Peliin sopivaa kalustoa tuodaan paikalle niin paljon kun saadaan haalittua kasaan. Voit tarjota omaasi jos sinulla on panssarivaunu tai joku muu asiaan sopiva vehje. Peli on hieman erilaista mihin on aikaisemmissa turnauksissa totuttu ja pelikentät sijaitsevat metsissä ja pelloilla. Joka kentällä joukkueet saavat erilaisen tehtävän joista kerätään pisteitä. Tästä tulee lisätietoja hieman myöhemmin.

Majoitus teltoissa, joko omissa tai sitten farmin puolijoukkueteltoissa.

Lounasta ja illallista on tarjolla kaikille halukkaille. Tämä vaatii ennakko varauksen.

Lauantai-illalla on saunat ja poreallas kuumana ja isot bileet ja illallinen farmin pubissa, terassilla ja Sadonkorjuusalissa. Jos porukkaa tulee todella paljon, niin myös Aussi-Outback baari avataan. DJ soittaa menevää tanssimusiikkia.

Sunnuntain aamusuihkut sisältyvät hintaan ja hieman vapaamuotoisempaa peliä on luvassa kaikille halukkaille. Myös terassi aukeaa joskus aamupäivällä.

Tervetuloa!

ILMOITAUDU VAUHTIFARMIN PAINTBALL PELIIN

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.