SADONKORJUUJUHLAT 2020

Kun juhannusheinä leikataan kesä-heinäkuun vaihteessa 2020, aiommme nostaa sen heinäseipäille teidän kaikkien kanssanne. Ai miksi teemme tämän? Koska se on osa hienoa suomalaista kansanperinnettä, nostalgista ja harvinaista herkkua jopa maalaisille, puhumattakaan kaupunkilaisista.

Tarkoituksena on tehdä tiimejä, jotka kisailevat leikkimielisesti toisiaan vastaan heinäntekohommissa. Toki osa haluaa varmaan kisata myös hieman enemmän tosissaan ja sallittakoon se heille. Tyyli on vapaa, kunhan se näyttää 50-luvulta.

Paikalla on myös suomenhevosia ja muuta asiaan kuuluvaa rekvisiittaa sekä kuvausryhmä. Aiomme tehdä päivästä mustavalkoisen suomi-elokuvan muistoksi kaikille osallistujille. Jokainen pääsee halutessaan osaksi tätä elokuvaa, mutta ketään emme kuvaa ilman lupaa. Tulemme jakamaan käsikirjoituksen perusteella jopa rooleja halukkaille.

Hikisen päivän jälkeen saunat ovat kuumina ja sen jälkeen tarjolla on illallista ja sadonkorjuutanssit Sadonkorjuusalissamme. Livebändi soittaa suomi-iskelmää ja muutakin tanssimusaa. Karaokea lauletaan Aussihenkisessä Outback-baarissa. Tervetuloa!

ILMOITTAUDU SADONKORJUUJUHLIIN

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.