Vauhtifarmin matalan kynnyksen amatööri Airsoftpelit

kesälomalaisille

26.6-9.8.2024


Nämä pelit on tarkoitettu kesälomalaisille, jotka haluavat jotain muuta kuin iänikuista Lintsiä tai Särkänniemeä. Pelit sopivat erityisen hyvin esim. Isä-poika tai äiti-tytär kombinaatiolle.

Pelit pyörivät nonstop klo 13-19. Aloitukseen tarvitsemme kuitenkin minimissään neljä pelaajaa, joten tulkaa ajoissa paikalle. Pelaajamäärä on rajoitettu 25 per peli.

Airsoft on mielestämme kaikista paras seikkailupeli, sillä siinä on mukana kaikki elementit: Ulkoilma, Liikunta, Jännitys ja elämyksellisyys. Airsoftissa saat myös uusia kavereita ja tunnet kuuluvasi tiimiin. Ja mikä parasta, et tarvitse koko aikana puhelintasi, joten Tiktok-aivotkin saavat hieman lepoa :)

Peleissä on aina mukana kokenut pelinvetäjä, joka antaa varusteet ja laittaa pelit käyntiin ja pitää huolen siitä, että peli etenee turvallisesti. Usein hän myös itse pelaa. Erät kestävät noin 20min, jonka jälkeen on 5-10min tauko ja sitten pelityyli vaihtuu. Tunnin aikana itse peliä on siis noin 40-50min.

Pelin jälkeen maistuvat Cocikset Vauhtifarmin terassilla. Hanasta löytyy Blanccia aikuiseen makuun.

Terassilta löytyy myös lämmitettävä ulkouima-allas, joka on yleensä jotain +27C - +31C astetta. Ne perheenjäsenet jotka eivät osallistu itse peliin, voivat nauttia siellä olostansa 5€ per nuppi erikoishintaan (norm 10€). Terassille paistaa aurinko kuumana koko päivän aina noin klo 18 saakka ja sieltä löytyy aurinkotuolien lisäksi myös allasbaari, josta saa kaikenlaisia virvokkeita ja purtavaa sekä tietysti jätskiannoksia.

Itse peliin et tarvitse mukaan mitään muuta kuin reipasta seikkailumieltä, sillä kaikki varusteet tulevat meiltä. Tässä vielä varustelistaus: Maihinnousukengät kevyillä kevlar pohjallisilla (koot 38-47), housut ja paita tai haalarit, vyö, taisteluliivi jossa dump-tasku, kaulasuoja tai huivi, kasvojen- ja silmiensuojaus, kypärä jossa ilmastointi (rajoitettu määrä), asehihna, replica ase lippaineen ja kuulat peliin. Myös erikoisaseita saatavilla.

Ikäraja peleihin on 12v. Yläikärajaa ei ole. 

Hinta 55€ per pelaaja. Yli kolmen hengen ryhmille -10%. (Online kalenteri laskee sen automaattisesti kun ilmoitat pelaajamäärän)

Omalla kalustolla ja kuulilla hinta 25€. (Biokuulapakko, Jouleraja 1,5)

Kaikille pelimaksun maksaneille kuuluu uima-altaalle pulahtaminen samaan hintaan. Ottakaa siis myös uikkarit mukaan! (Pois lukien: Joskus allas on varattu yksityistilaisuuteen. Kysy tästä!)Varaa pelisi online kalenterimme kautta, tai laita e-mailia osoitteeseen info@vauhtifarmi.fi


Katso videolta miltä pelaaminen kaupungissamme näyttää.