VAUHTIFARMI OY

Vauhtifarmi on vuonna 2006 perustettu innovatiivinen elämysyritys. Paikka jossa luonto ja maaseudun rauha yhdistyvät vauhdikkaisiin elämyksiin. Vauhtifarmin tuotteet sopivat erityisen hyvin polttari- ja synttäriporukoille sekä 10-600 hengen yritysryhmille.

Kokoustilaa löytyy jopa 140 hengelle ja edustussaunatkin palvelevat n. 50 hlöä kerrallaan.

Farmilta löytyy jännittävää puuhaa koko porukalle ja päivänsankari saa vielä erityistä herkkua Ihmislingossa tai varjoliitotandemin kyydissä. Kevät- kesälauantait ovat ruuhkahuippuja, joten varaa oma toimintaseikkailusi ajoissa!

Vauhtifarmilla järjestät mainiot polttarit, syntymäpäivät tai virkistät työporukkaasi. Elämysten lisäksi kauttamme saat ruoat ja saunan. Farmille saa tuoda omat juomat, mutta osa tiloista on anniskelualuetta. Kysy tästä lisää!

VAUHTIFARMI ON VUODEN YRITYS 2018

Klaukkalan yrittäjät valitsivat Vauhtifarmin Vuoden Yritykseksi 2018. Olemme ylpeitä tästä saavutuksesta. Kiitos ja kumarrus!


PARAS POLTTARIPAIKKA 2017 ja 2018

Suomen suurimmilla LOVEMEDO häämessuilla Vauhtifarmi valittiin yleisöäänestyksessä jo toisen kerran peräkkäin suomen parhaaksi polttaripaikaksi. Vastauksia koko kisaan tuli yli 40000kpl (2018).

Tämä on osoitus siitä, että olemme kulkeneet oikeaan suuntaan viime aikoina. Nöyrimmät kiitokset kaikille meitä äänestäneille!

VARJOLIITO TANDEMLENTO

Vauhtifarmin varjoliitotandemlennätys valittiin Elämyslahjojen VUODEN PARAS ELÄMYS 2016 kilpailuissa toiseksi parhaaksi elämykseksi.


Tässä video testilennolta: